Shart

Shart

Er bestaat geen subsidies voor moskeeën in Nederland wat betekend dat de moskee volledig afhankelijk is van de eigen gemeenschap.
De shart is een zeer belangrijke inkomsten bron voor de moskee deze zouden alle vaste lasten moeten kunnen dekken.
Op dit moment zijn de inkomsten uit de shart nog niet voldoende om de vaste laste van de moskee te dekken en is de moskee genoodzaakt inzamel acties te houden onder de moskee bezoekers om zo de maandelijkse vaste laste te kunnen betalen.

In de moskee hangt een beeldscherm met daarop de shart lijst, deze lijst weerspiegelt exact wat er deze maand aan shart betalingen zijn binnen gekomen en of dit voldoende is om de maandelijkse vaste lasten te dekken.
Dit is een dynamische lijst wat betekend dat je direct na iedere betaling de cijfers ziet veranderen op het scherm en dus ook of deze betalingen de vaste last dekken.

 

De kleuren hebben een betekenis:

Rood: Betaling loopt achter
Grijs: Betaald t/m deze maand
Groen: Huidige maand en of meer betaald

Wij hopen dat deze beschrijving van de Shart meer duidelijkheid geeft en zo meer mensen uit de gemeenschap over gaan tot het betalen van de shart.

U kunt de shart maandelijks €10 of jaarlijks €120 in de moskee Pin en contant betalen of via internet bankieren overmaken op bankrekening (BIC:INGBNL2A) NL26INGB0000814643 t.n.v. Stichting Moskee Sonat.

*** LETOP: Bij de overmaking vermeld wel je naam, Shart nummer en voor welke maan/jaar je wil betalen. ***

Bij contante betalingen in de moskee krijgt u een bon voor uw administratie, bij een bankoverschrijving is de overschrijving uw betaalbewijs.

Translate »